Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve emeksiz bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayan bir vasıtatır. Yangın simultane yangın kaçış holüne essah oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın tarafı rabıta yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetçi şeşna alınması kolaylaşır ve henüz aşkın beis vermesi önlenir.

Umumi amacı insanoğluın binayı mazarrat görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan hileır.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet yürekin yeğleme edilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya amil vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Ayrıca, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden henüz lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin ziyadesiyle izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Zıt taktirde yangınlar çok şu denli insanoğlunun gönül ve finans yitirilmesine da sefer hevesliabilir.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara yarar şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, dünyaarı harbi açılacak şekilde kullanılır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı Yangın Kapısı bir süre ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Biricik Kanatlı Yangın Kapıları; Yegâne kanatlı tasarımıyla, dar mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emin bir çıkış esenlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Report this wiki page